Sunday, 10 November 2013

BERHABUK !

ASSALAMUALAIKUM !

Ya Allah.. Lama rasanya Qilaa tinggalkan blog ni.. FUHHH FUHH *tiup habuk* .. Kahkah.. Maaf laaa.. Qilaa busy sangat sangat masa sem 3 ni.. And now tengah cuti sem.. Cuti sem pon takde laaa rehat sgt... Busy tlong mak jaga bebudak.. Apa orang kata baby sitter kann.. Kahkah.. tapi baby sitter tak bergaji.. Sesaja tolong makkkk...

Okayy.. Nak cerita apa ye?? Banyak sebenarnya.. Tapi taktahu nak mula dari mana... *FIKIR FIKIR FIKIR* Haaaaaaa... Cerita pasal HOUSEMATE dulu... Last jumpa dyorg masa first and last paper final ritu.. And now rindu saat saat bersama dyorg.. Before cuti tu kitaorang pergi SAGIL... Spend time sesama.. Sebab nanti next sem ktorg dah praktikal di tempat yang berbeza.. Mesti rasa rindu sangat... Hmmm.. :(

Next, pasal ehem ehem ehem.. Kehkeh.. Siapa lagi.. Mustaqim laaaa.. Jumpe dia pon last masa first and last payyperr ritu..Jumpe sekejap jee.. Sangat sekejap.. Rindu kat diaaa.. Rinduuuuuuuu ! Fullstop... Bila dapat jumpe lagi aku ponn taktahu.. Harap harap 17 hb ni dapat laaa lepak sekejap..

Rasanya takde benda nak cerita lagii... Tu je kot buat masa niii.. Apa apa perkembangan ke korang nak tahu pasal Qilaa ke or what boleh follow kat twitter and instagram or add kat fb... Tu je mampu nak beri.. Wechat and whatsapp maaf laaaa.. Hanya org yg dikenali sahaja yang boleh.. Link twitter and instagram or fb boleh klik kat bawah niiii !


FACEBOOK : https://www.facebook.com/aqiloot
TWITTER : https://twitter.com/QilaMoy
INSTAGRAM : @qilamoy


OKAYYY ?? THANKS SUDI BACA BENDA MENGARUT NIII.. BYEEE.. :)





No comments:

Post a Comment

HERE ! I'M ALWAYS COUNT THIS !