Monday, 17 June 2013

BARU 2 HARI BUAT BLOG !

Assalamualaikum.. Haii... Ni first time Qilaa buat blog.. Tak tahu nak guna sangat.. Tapi takpe.. Qilaa cuba belajar melalui tutorial senior senior blog lain.. Hihi.. :) Actually dah lama sangat teringi nak buat blog.. Tapi baru sekarang ada masa.. Buat masa ni.. Blog ni biasa je.. Takde apa yang menarik.. Tapi In shaa Allah .. Sikit sikit demi sikit Qilaa akan ubah blog ni bagi lagi menarik.. Kalau Qilaa ada salah silap.. Harap minta tunjuk ajar..


Buah cempedak di luar pagar ,
Ambil galah tolong jolokkan ,
Sya budak baru belajar ,
Kalau salah tolong tunjukkan..


Cewah ... Berpantun pulak kan... Haha.. Okay next post nanti Qilaa perkenalkan diri Qilaa eh... Harap harap dapat mengenali blogger blogger dengan lebih rapat ! :) Publish !

2 comments:

  1. Mula slow2....setiap hari belajar sesuatu yang baru seperti ana juga...salam ukhuwahfillah

    ReplyDelete
  2. Terima kasih.. In shaa Allah sedang baiki dan mempelajari semuanya.. :)

    ReplyDelete

HERE ! I'M ALWAYS COUNT THIS !