Friday, 5 July 2013

ƧЄ˩ΔѦΔƬ βЄЯƤƲΔƧΔ

Assalamualaikum... Hai... Waaaaa.. Macam lama tak update blog ! Hihi.. Maaf laaa busy sikit.. Macam ni lah kehidupan student.. Selalu sangat busy... Sorry yaa ! 

Memandangkan kita akan menyambut bulan ramadhan tak lama lagi.. So dikesempatan ini Qilaa nak ucapakan ƧЄ˩ΔѦΔƬ βЄЯƤƲΔƧΔ kepada semua umat Islam yang berada dimuka bumi ni...


Puasa penuh penuh tau... Haaaa.. Bagi yang kaum adam tu.. Excuse untuk korang tinggal puasa... Bagi kaum hawa.. Kalau betul betul cuti tu.. Takpe... Jangan pura pura cuti.. Haaa yang itu Allah marah...


Solat terawih pula jangan lupa pergi.. Setiap malam ade ganjaran yang berlainan bagi solat terawih.. So rajin rajin kan lah diri tu pergi solat terawih.. :) Bukan selalu.. 30 hari je dalam setahun... Boleh kan???


So untuk yang terakhir nye ƧЄ˩ΔѦΔƬ ѦЄИƳΔѦβƲƬ βƲ˩ΔИ ЯΔѦΔƉĦΔИ Δ˩ ѦƲβΔЯΔƘ ! :D


Published !


4 comments:

  1. selamat mnymbut bulan ramadan :D

    ReplyDelete
  2. thanks.. selamat berpuasa jugak untuk awak. :)

    ReplyDelete
  3. Cepat Masa Berlalu Rasa Mcm Baru Ja Puasa :)

    Selamat Menunaikan Ibadah Puasa :)

    shafiqhashim.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Hm... dunia akhir zaman.. cepat je semuanya berlalu... btw thanks.. selamat menunaikan ibadah puasa juga.. :)

    ReplyDelete

HERE ! I'M ALWAYS COUNT THIS !